Montage offerte

Algemene voorwaarden montage werkzaamheden

Algemene voorwaarden montage door Composiet Schutting Alteveer

Artikel 1. Schoon werkterrein

Bij montage dient de tuin/ondergrond leeg c.q. opgeruimd te zijn en er dient een werkruimte van minimaal 1 meter aan weerszijden te zijn waar de schutting/vlonder geplaatst moet worden. Indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt een andere dag in te plannen en de kosten van de eerste dag door te berekenen.

Ook dient u ervoor te zorgen dat er voldoende werkruimte is om tijdens de montage voorwerk te kunnen plegen (indien de tuin daarvoor te klein is, is dit uiteraard niet mogelijk).

Artikel 2. Erfscheiding

U als klant dient voorafgaand aan de plaatsing de montagemedewerkers te informeren waar de schutting c.q. vlonder geplaatst moet worden. Mocht u er tijdens de plaatsing niet bij zijn, kunt u middels paaltjes aan geven waar de schutting c.q. vlonder geplaatst dient te worden. Twijfelt u over uw erfscheiding/perceel, dan kunt u dit opvragen via www.kadaster.nl. De kosten hiervan bedragen €2,95, deze zijn voor eigen rekening.

Artikel 3. Klicmelding

U bent verantwoordelijk voor de ondergrond in uw tuin. Wanneer wij bij u komen plaatsen moet u Composiet Schutting Alteveer vooraf melden waar eventueel leidingen/kabels etc. liggen. Indien u dit niet weet kunt u dit aanvragen op www.klicmelding.nl. De kosten hiervan zijn €25,00, deze zijn voor uw eigen rekening. Wij kunnen dit ook voor u regelen. Mocht u dit niet willen dan is het risico voor uzelf als er eventuele schade aan leidingen/kabels etc. ontstaat.

Artikel 4. Nutsvoorzieningen

Tijdens montage dient u water en stroom beschikbaar te stellen voor de montagemedewerkers. Deze moet u tijdens de dag/dagen klaar hebben staan. Bij nieuwbouwwoningen geldt dat er een koppeling aangesloten dient te zijn bij de buitenkraan.

Artikel 5. Weersomstandigheden

Als onze montagemedewerkers het genoodzaakt zien om tijdens extreme weersomstandigheden de montage vroegtijdig te stoppen en worden de werkzaamheden op een later moment te hervat. Deze nieuwe afspraak wordt door de planner van Composiet Schutting Alteveer opnieuw ingepland.

Artikel 6. Afvalheffingen

U als klant dient het afval (plastic/karton) zelf af te voeren. Indien u ervoor kiest dat Composiet Schutting Alteveer het afval meeneemt, wordt er €25,00 afvalheffing in rekening gebracht.

Artikel 7. Wijziging producten

Indien u vooraf/tijdens plaatsing bedenkt toch een ander product te willen, zijn wij genoodzaakt om €650,00 in rekening te brengen.

Artikel 8. Betaling

Bij een bestelling hanteren wij een 30%/70% betalingsregeling. Dit houdt in dat 30% van het totaalbedrag vooraf betaald dient te worden en 70% na levering/afhaling dient te worden voldaan.

Artikel 9. Verzorging

Het wordt natuurlijk gewaardeerd door onze montagemedewerkers als er een kop koffie tijdens de klus aangeboden wordt. Ook wordt het op prijs gesteld als er een sanitaire voorziening beschikbaar wordt gesteld.

Deze algemene voorwaarden treden in werking bij akkoord op de offerte.

De waardering van www.composietschuttingalteveer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.