Accessoires

Om na het plaatsen van al onze composieten schuttingdelen zo lang mogelijk te genieten van een mooie en goed verzorgde tuin, terras of balkon bieden we bij Composietschutting.nl verschillende accessoires aan. Onkruid en vuil kunnen ervoor zorgen dat je nette tuin er na een seizoen alweer uitziet als een verwaarloosd project waar geen aandacht aan is besteed. Nu zijn onze composiet schuttingdelen zo gemaakt dat er niet veel onderhoud nodig is en daardoor zou het fijn zijn als de rest van de tuin ook niet te veel aandacht vraagt. Op deze pagina vind je een aantal producten die je helpen je tuin er als nieuw uit te laten zien.

Filter & sorteer
  • Anti Worteldoek

    Vanaf:  1,28
  • Composiet Cleaner

     45,90

Anti-worteldoek

De naam zegt het al, anti-worteldoek wordt gebruikt om ongewenste groei van onkruid of wortels te voorkomen. Het anti-worteldoek, dat ook wel gronddoek of worteldoek wordt genoemd, is zo gemaakt dat er geen licht doorheen komt maar het wel water doorlaat. Op die manier hou je je tuin onkruid vrij zonder dat er een ongewenst zwembad in je tuin ontstaat. Antiworteldoek kan worden gebruikt onder zwart zand maar ook onder grind en terrastegels. Het plaatsen van antiworteldoek is vrij eenvoudig maar hou er rekening mee dat je zo veel mogelijk uit één stuk haalt. Wanneer je toch meerdere delen moet gebruiken, zorg er dan voor dat de delen elkaar een stuk overlappen zodat het onkruid zo min mogelijk de kans krijgt om zich er alsnog tussendoor te wurmen.

Composiet planken cleaner

Met onze composiet cleaner zorg je ervoor dat je schuttingdelen hun nette uitstraling behouden. De cleaner breekt alle soorten vetten en oliën af, of het nou gaat om wat gemorste motorolie of om een BBQ die iets te dicht bij de schutting heeft gestaan en spetters heeft achtergelaten, met de composiet cleaner krijg je het weer schoon. Bij 1 liter composiet planken cleaner van Composietschutting.nl gebruik je 30 liter water waardoor het erg zuinig in gebruik is. Daarnaast is de cleaner ook niet schadelijk voor het milieu en geschikt voor zowel incidenteel als jaarlijks gebruik.

Wil je bijzondere hoeveelheden bestellen of heb je nog vragen over een van onze producten neem dan contact met ons op via ons contactformulier.