Draadschermen

Voor een veilige, mooie en groene afbakening van je tuin kun je kiezen voor een draadscherm in plaats van een traditionele schutting. Een draadscherm is een frame van composiet met daarin een raster van staaldraad en is bedoeld als basis om klimplanten tegen op te laten groeien. Op deze manier wordt er een natuurlijke schutting gecreëerd die je tuin er doet uitzien als een groene oase.

Filter & sorteer
  • Draadscherm Antraciet Composiet 60x180cm

     74,90
  • Draadscherm Antraciet Composiet 90x180cm

     94,90

De tuinschermen ogen bij het plaatsen soms een beetje vreemd omdat het de functie van een schutting volledig voorbij lijkt te schieten. Met een aantal snelgroeiende klimplanten is dat echter snel verholpen en kun je genieten van een fijn uitzicht in je eigen achtertuin. Aan de andere kant kan het ook fijn zijn om een onderbreking te hebben in je schuttingwand om zo een wat ruimer ogende tuin te creëren. In dat geval zijn de composiet draadschermen ook geschikt om in plaats van voor een klimplant te kiezen er kleinere objecten zoals plantenbakken of andere accessoires aan te hangen.

Een volledige schutting van draadscherm

Het plaatsen van de draadschermen is zeer eenvoudig zelf te doen met onze L-set ophangbeugels de je ook kunt vinden in onze webshop. De draadschermen zijn als mooie onderbreking te gebruiken tussen onze normale composiet schuttingen en tuinschermen maar je kan er ook voor kiezen om een complete wand van draadscherm te maken. De draadschermen zijn er in verschillende formaten die ook tegelijk gebruikt kunnen worden.

Draadscherm antraciet montage en onderhoud

De draadschermen zijn uitgevoerd in mooie donkere antraciet kleuren en sluiten qua kleur goed aan bij onze andere tuinschermen en schuttingen. De Draadschermen van composiet zijn zo gemaakt dat ze jaren mee kunnen. In tegenstelling tot een frame van hout heeft het frame van composiet geen onderhoud nodig om bestand te zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Ook het staaldraad heeft een lange levensduur doordat deze met zwart pvc is gecoat. Bij deze coating bestaat heel af en toe de kans dat er een stukje niet volledig is afgedekt maar met behulp van een beetje roestbeschermer is dat probleem ook opgelost.

Heb je nog vragen over onze draadschermen of over een van onze andere producten, neem dan snel contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.