Guardener Schutting Smokey Black Co-extrusion 200x180cm

 234,90

Het meest luxe composiet tuinscherm uit ons assortiment, voorzien van co-extrusion beschermlaag met voelbare houtstructuur in de kleur Smokey Black. Dit tuinscherm is een lust voor het oog en bestaat uit 12 stapelbare composiet planken met messing en groef. Het is extreem kleurvast en heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende natuurlijke kleurtonen. Montage is eenvoudig met de bijbehorende Guardener aluminium tuinpalen (niet inbegrepen).

Beschrijving

Het meest luxe composiet tuinscherm dat verkrijgbaar is. Voorzien van co-extrusion beschermlaag met voelbare houtstructuur. De verschillende kleurtonen blijven gegarandeerd mooi van kleur. Dankzij de aluminium onder- en bovenlijst is dit tuinscherm ook nog eens extra stevig. Beide lijsten worden namelijk door een handig systeem bevestigd aan de tuinpalen waardoor een stabiel geheel ontstaat.

Benodigdheden montage tuinscherm

Voor dit Guardener tuinscherm gebruik je Guardner tuinpalen van 300 cm van aluminium. Deze tuinpalen kun je met water en zand in de grond zetten. Voor extra stevigheid kun je ook kiezen voor ons snelbeton. Verder heb je geen andere producten nodig.

Onderhoud

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Nooit meer schilderen
  • Rot- en schimmelvrij
  • Te reinigen met hogedrukspuit
  • Splintervrij en splijt niet
Extra informatie
Afmeting

200×180 (HxB)

Kleur

Smokey Black

Materiaal

composiet met co-extrusion beschermlaag

Kleur aluminium frame

Antraciet gecoat

Plankdikte

19 millimeter

Gewicht

38KG

Montage offerte ontvangen?

Ontvang binnen 24 uur een offerte voor het plaatsen van de door jou gekozen schutting.

Offerte aanvragen