Guardener Tuindeur Smokey Black Co-extrusion 90x180cm

 329,90

De meest luxe composiet tuindeur uit ons assortiment, voorzien van co-extrusion beschermlaag met voelbare houtstructuur in de kleur Smokey Black. Deze tuindeur is een lust voor het oog en bestaat uit 11 stapelbare composiet planken die gemonteerd zijn tussen een aluminium frame met een hoogte van 180 centimeter. De deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk met EU cilinder.

Beschrijving

Let op: het hang- en sluitwerk is niet voorgemonteerd. De uitsparingen voor het sluitwerk dienen zelf op de gewenste plek aangebracht te worden.

Deze zeer luxe tuindeur past perfect bij de Smockey Black tuinschermen van Guardener. De deur is dan ook uitgevoerd met dezelfde planken en heeft dezelfde opbouw met messing en groef gemonteerd in een aluminium frame. De deur biedt net als de schuttingen volledige privacy.

De deur wordt geleverd inclusief alle benodigde onderdelen zoals het hang- en sluitwerk (hengen, duimen, cilinderslot en stootlijst). De draairichting van de deur is zelf te bepalen. De meegeleverde stootlijst is alleen te gebruiken in combinatie met een Guarderner aluminium tuinpaal.

Het hang- en sluitwerk is niet voorgemonteerd. De uitsparingen voor het sluitwerk moeten zelf op de gewenste plek worden aangebracht.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Nooit meer schilderen
  • Rot- en schimmelvrij
  • Te reinigen met hogedrukspuit
  • Splintervrij en splijt niet
Extra informatie
Kleur

Smokey Black

Afmeting

90×180 (BxH)

Gewicht

35KG

Montage offerte ontvangen?

Ontvang binnen 24 uur een offerte voor het plaatsen van de door jou gekozen schutting.

Offerte aanvragen