Tuinpalen

Om een composiet schutting of tuindeur ten volste te kunnen benutten is een stevige basis van groot belang. Deze basis bieden wij bij composietschutting.nl in de vorm van aluminium tuinpalen van 2.70 meter waaraan de schutting of tuindeur wordt gemonteerd. Net als de composiet schuttingen en tuindeuren zijn de tuinpalen bedoeld om jaren mee vooruit te kunnen zonder dat daar periodiek onderhoud voor nodig is. Voor zowel de traditionele composiet schuttingen als de wat strakker ogende tuinschermen bieden wij geschikte tuinpalen aan die eenvoudig zelf te plaatsen en te monteren zijn.

Filter & sorteer
 • Tuinpaal Antraciet Aluminium met houten kern 270x7x7cm

   59,90
 • Tuinpaal Antraciet Aluminium met houten kern 300x7x7cm

   67,90
 • Tuinpaal aluminium met houten kern 270x7x7cm

   59,90
 • Tuinpaal aluminium met houten kern 300x7x7cm

   67,90
 • Tuinpaal Modulair Antraciet 270x7x7cm

   49,90
 • Tuinpaal Modulair Aluminium 270x7x7cm

   49,90
 • Tuinpaal Guardner Antraciet 300x7x7 cm

   76,90

Duurzame composiet tuinpalen

De tuinpalen voor de composiet schuttingen met verticale planken zijn van aluminium met een harde kern van cypresse hout die zorgt voor extra stevigheid en bescherming tegen stormschade. Voor een zo duurzaam mogelijk gebruik is de houten kern volledig afgesloten van de buitenlucht waardoor deze niet zal uitzetten, krimpen of gaan rotten. De aluminium buitenkant is gepoedercoat en dat biedt bescherming tegen roestvorming en krassen. De tuinpalen zijn 2.70 meter lang en zijn daarmee geschikt voor onze schuttingen van 1.80 meter.

Tuinpaal voor composiet tuinschermen met horizontale planken

De composiet tuinschermen met horizontale planken worden gemonteerd met behulp van speciaal daarvoor bestemde tuinpalen. De composiet tuinpalen zijn volledig van aluminium en zijn voorzien van inkepingen waar de schuttingplanken eenvoudig ingeschoven kunnen worden. De inkepingen zitten aan drie kanten waardoor ook zonder problemen een hoek van 90 graden gerealiseerd kan worden. De niet gebruikte inkeping kan worden voorzien van de meegeleverde afdekstrip.

Geleverd met alle benodigdheden

De tuinpalen van composietschutting.nl zijn net als de schuttingen en tuindeuren geschikt voor langdurig duurzaam gebruik en worden geleverd met alle benodigdheden voor eenvoudige montage. Ook zijn de tuinpalen in verschillende kleuren leverbaar. Houd er bij het uitkiezen van de tuinpalen rekening mee dat ze speciaal geschikt zijn voor een bepaald type composiet schutting of tuinscherm. Net als de composiet schuttingen en tuindeuren kun je de composiet tuinpalen online uitkiezen en vervolgens afhalen. Heeft u nog vragen over een van onze producten neem dan contact met ons op.