Tuinpaal Antraciet Aluminium met houten kern 300x7x7cm

 67,90

Luxe antraciet gepoedercoate aluminium tuinpaal met binnen een duurzame cypresse houten kern. Cypresse hout is zeer taai hout en dus uiterst duurzaam, ijzersterk en zeer geschikt voor een rotsvaste bevestiging van onze tuinschermen en tuindeuren. Deze tuinpaal is 300 cm lang en geschikt voor 200cm hoge tuinschermen.

Beschrijving

Uniek: Bij alle aluminium tuinpalen is de houten kern volledig van de buitenlucht afgesloten en is het rotten en uitzetten van de kern voor 100% uitgesloten. Door de houten kern kunnen ophangbeugels stevig in de paal worden geschroefd.

De uitstraling van de aluminium tuinpalen zorgt voor een strakke, moderne tuin. Daarnaast zijn de aluminium palen zeer goed te combineren met bijna alle composiet tuinschermen en tuindeuren.

Onderhoud

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Nooit meer schilderen
  • Rot- en schimmelvrij
  • Te reinigen met hogedrukspuit

LET OP:

Er zijn soortgelijke tuinpalen in omloop zonder een houten kern. Bij een flinke storm bestaat de kans dat deze holle aluminium tuinpalen zonder een houten kern zullen breken. De holle aluminium tuinpalen moeten daarom van een houten kern worden voorzien om (storm)schade te vermijden!

Extra informatie
Afmeting

300×7

Kleur

Antraciet

Gewicht

9KG

Montage offerte ontvangen?

Ontvang binnen 24 uur een offerte voor het plaatsen van de door jou gekozen schutting.

Offerte aanvragen