Afwerklijsten

De juiste kleur en vorm composiet vlonderplanken zijn bepaald en daarmee is de grootste stap richting een fijn terras en een mooie tuin gezet. Om het helemaal af te maken mag de afwerking uiteraard niet ontbreken. De afwerking van onze composietvlonderplanken gebeurt met behulp van een afwerklijst. Deze composiet afwerklijst is naast functioneel ook esthetisch verantwoord en zorgt ervoor dat je terras eruitziet als een afgerond geheel.

Filter & sorteer
 • Afwerklijst Composiet Dark Grey

   9,90
 • Afwerklijst Composiet Leigrijs

   9,90
 • Afwerklijst Composiet Rosewood

   9,90
 • Afwerklijst Composiet Sienna

   9,90

Afwerklijsten maken de vlonderplanken helemaal af!

Omdat vlonderplanken altijd op hoogte gemonteerd worden op de composiet onderbalken zal er op sommige plekken een kier ontstaan. Zo’n kier zorgt ervoor dat het terras niet goed aansluit op de rest van de tuin en om dat te voorkomen mag een mooie afwerklijst niet ontbreken.

Composiet afwerklijsten voor het afwerken van kieren en openingen

Bij het plaatsen van de composiet vlonderplanken zul je vaak een deel tegen een muur, zwembadrand of schutting aan kunnen leggen zodat speciale afwerking niet nodig is om het aanzicht te verbeteren. Toch kan het verstandig zijn om ook daar gebruik te maken van een afwerklijst. Het is niet helemaal te voorkomen maar waar het kan wil je wel je best doen om de ruimte onder de planken zo vrij als mogelijk is te houden van rotzooi. Denk hierbij aan troep die onder de planken kan waaien maar ook aan een handige verstopplek voor de prooi van de buurtkat. Dit kan zorgen voor overlast in de vorm van stank of andere dieren aantrekken. Het verwijderen van die troep zou een vervelende opgave zijn en daarom is voorkomen, ook in dit geval, beter dan genezen. Met de composieten vlonder afwerklijst zorg je ervoor dat, in ieder geval de grotere dieren geen kans hebben om onder de planken te kruipen.

Composietafwerklijst kopen bij composietschutting.nl

De afwerklijsten bij composietschutting.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er voor ieders smaak wat bij zit. Je kan kiezen voor een zelfde kleur afwerklijsten als planken maar het kan ook juist leuk staan om een iets andere tint te gebruiken. De afwerklijsten van composiet zijn 220cm lang, 5,5cm hoog en maar 1cm dik. Ze zijn eenvoudig zelf op maat te maken zodat je er zelfs de kleinste openingen mee kan afwerken. Net als de vlonderplanken zijn de afwerklijsten nagenoeg vrij van onderhoud. Om de zoveel tijd de bezem erover of wat vuil wegsproeien met water is voldoende om de afwerklijsten schoon te houden.

Neem vrijblijvend contact op met composietschutting.nl

Als je nog vragen hebt of gewoon advies wil over de keuze van de afwerklijsten of over een van onze ander producten willen we je vragen om hier het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor jouw terras.