Verlichting

Om je tuin helemaal af te maken, ook wanneer de zon al lang en breed onder is, maak je gebruik van onze vlonderspots. De vlonderspots zijn een vorm van vlonderverlichting waarbij de spots weggewerkt zijn in de vlonderplanken waardoor er een fantastisch effect ontstaat.

Filter & sorteer
  • Vlonderspots LED 8 stuks

     99,90

Goede tuinverlichting is een must

Het verlichten van je tuin in Nederland is met de korte dagen tijdens onze winters noodzakelijk om geen ongelukken te krijgen. Daarnaast zorgt het op de warme zomeravonden net voor dat beetje extra sfeer waardoor je de zomer nog iets langer kan maken.

Bij composietschutting.nl bieden we een combinatie aan van goede verlichting op de donkere dagen en een hele bak sfeer voor de gezellige momenten. Dat doen we door gebruik te maken van ledverlichting die wordt verwerkt in de vlonderplanken waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn wanneer ze uitstaan en de eyecatcher worden wanneer ze aan springen.

8 vlonderspots als verlichting in de vlonderplanken

De vlonderspot set is een 18-delige set die bestaat uit 8 lampjes van maar 2,5cm diameter waardoor ze echt nauwelijks te vinden zijn wanneer ze niet aan staan. Daarnaast bestaat de set eveneens uit 8 kabelconnectoren, een 6 watt transformator en een hoofdkabel van 10 meter in totaal. Hierbij is ervoor gezorgd dat er van het laatste spotje naar de transformator 5,5 meter beschikbaar blijft zodat je genoeg ruimte hebt om een stroomaansluiting in de buurt te vinden. De set bestaat uit 8 lampjes en bij wat grotere tuinen kun je er dus voor kiezen om meerdere sets tegelijk te gebruiken om zo de verschillende delen van de tuin te verlichten of te accentueren.

Vlonderspots van ledverlichting

Om de verlichting in je vlonder zo duurzaam mogelijk te maken hebben we gekozen voor ledverlichting. Deze manier van verlichting gaat jaren mee, soms tot wel 50.000 branduren. Daarnaast gaan ze niet snel kapot, ook niet bij veelvuldig aan- of uitschakelen.

Om het jezelf helemaal makkelijk te maken is de set geschikt om te verbinden aan een timer waardoor die op vaste tijden aan en uit gaat maar als je het helemaal goed wil doen kun je er ook een licht- of bewegingssensor op aansluiten die aanspringt zodra jij de tuin in loopt. Houd er in dat geval wel rekening mee dat de buurtkat de lampjes ook af en toe zal laten branden.

Let er bij het monteren van de lampjes goed op dat je ze wel een beetje ruimte geeft om hun warmte kwijt te kunnen, op die manier vergroot je de levensduur van de lampjes en hoef je ze misschien wel nooit meer te vervangen. Voor andere vragen wat betreft gebruik of montage kun je altijd via deze pagina contact met ons opnemen.