Vlonderplank Indian Teak/IPE Composiet Co-extrusion 400x20x2,3 cm All-in (per m²)

 82,50

Er is op het moment moeilijk aan vlonders te komen door de pandemie. Voor de actuele voorraad neem dan telefonisch contact met ons op.

De meest natuurgetrouwe en duurzaamste vlonderplank uit ons assortiment. Mooie brede plank van 20 cm in een beschermende laag (co-extrusion) in de prachtige kleurcombinatie Indian Teak/IPE. Deze plank gaat nog langer mee en is extra kleurvast. Prijs per vierkante meter en inclusief onderbalken, clips en schroeven.

Beschrijving

Een compleet all-in pakket van tweezijdig toepasbare 20 centimeter brede composiet vlonderplanken met co-extrusion beschermende laag. Het pakket is te bestellen per vierkante meter en bestaat uit co-extrusion vlonderplanken met ronde kamers in een lengte van 4 meter (20 centimeter breed), onderbalken, clips en schroeven om een compleet nieuw vlonderterras te maken.

Met de co-extrusion composiet planken behoort schuren, beitsen, lakken en elke andere vorm van onderhoud tot het verleden. Hardnekkige vlekken zoals vetvlekken krijgen geen kans om door te dringen tot de houtstoffen en kunnen zeer eenvoudig verwijderd worden met een vochtige doek.

Onze vlonderplanken met ronde kamers bevatten relatief meer houtcomposiet materiaal dan de vlonderplanken met vierkante kamers. Dat maakt deze vlonderplanken nog zwaarder en sterker. Ze zijn dan ook geschikt voor intensief gebruik. Bovendien zijn deze planken maarliefst 23 mm dik.

De ene zijde van deze vlonderplanken is voorzien van de kleur Light Grey met houtnerfstructuur, de andere zijde is voorzien van de kleur Antique met dezelfde houtnerfstructuur. Je kiest zelf welke kleur/zijde je het mooiste vindt en legt die zijde aan de bovenkant.

De totale hoogte van een terras dat aangelegd wordt met dit all-in pakket is 5,3 centimeter (vlonderplank + onderbalk) hoog. Geadviseerd wordt om onder dit terras gebruik te maken van anti-worteldoek om onkruid te voorkomen.

Indien het vlonderterras in patroon gelegd wordt zullen er extra onderbalken besteld moeten worden. Onder de kopse kanten van de vlonderplanken leg je dan namelijk een dubbele rij onderbalken.

De onderbalken in het all-in pakket hebben een lengte van 220 cm. Het totale aantal onderbalken in het all-in pakket wordt berekend op basis van een hart-op-hart afstand van 30 cm. Je kunt er natuurlijk voor kiezen de onderbalken nog dichter op elkaar te leggen. Hiervoor zul je dan extra onderbalken en clips/schroeven bij moeten bestellen. De clips zijn van kunststof in de kleur antraciet, de bijgeleverde schroeven zijn van RVS en hebben een Torx kop (T15). Een handig bitje voor montage kun je bij bestellen.

Je terras kan je nog verfraaien met onze vlonderverlichting. De zichtbare zijkanten kunnen afgewerkt worden met bijpassend kleurende afwerklijsten.

Onderhoud

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Nooit meer schilderen
  • Rot- en schimmelvrij
  • Te reinigen met hogedrukspuit

Keurmerken & Garantie

  • ISO 14000
  • ISO 9000 (A-label)
  • CE Europees gekeurd
  • FSC gekeurd
  • 15 jaar garantie op rot- en schimmelvorming
Extra informatie
Kleur

Indian Teak, IPE

Afmeting

400×20

Materiaal

Composiet met co-extrusion laag

Montage offerte ontvangen?

Ontvang binnen 24 uur een offerte voor het plaatsen van de door jou gekozen schutting.

Offerte aanvragen