Montage offerte

Klantenservice

Onderwerpen

Iets vergeten?

Mocht u na uw bestelling toch nog iets vergeten zijn te bestellen, neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw bestelling nog niet verwerkt is kunnen wij het altijd nog aanpassen.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen. De bezorgkosten variëren bij ons bij grote bestellingen en een bestelling boven de €100,- vragen wij €80,00. Voor de kleinere producten hanteren wij een standaard prijs van €6,90. Als u in een straal van 20km woont bezorgen wij het gratis. Neem voordat u de bestelling plaatst contact met ons op zodat wij de verzendkosten kunnen aanpassen. Mocht u de bestelling bij ons op willen halen is dit ook mogelijk.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk

Als u een bestelling heeft geplaatst, neemt een medewerker van Composiet Schutting telefonisch contact met u op om een bezorg afspraak in te plannen. De bestelling wordt daarna in behandeling genomen door ons transportbedrijf.
De leveringen kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Tijdens de overeenkomst van de datum van bezorging, kunnen ook eventuele verdere instructies en afspraken over de levering doorgenomen worden.
Op de dag van levering wordt u per e-mail op de hoogte gesteld van specifieke tijden waarbinnen de levering plaats zal vinden.
Composiet Schutting heeft geen invloed op de besteldatum, dit wordt gepland via ons transportbedrijf.

Let op:
U dient de artikelen bij aflevering met behulp van uw factuur te controleren op juistheid en/of schade.

De materialen worden voor de deur/op de stoep afgeleverd. Aangezien het transport door een groot transportbedrijf wordt verzorgd, zult u er zelf voor moeten zorgen dat het materiaal naar binnen of naar de tuin wordt gebracht.
Ook worden de materialen vóór de ingang van Campings, Vakantieparken etc. afgeleverd. Onze vrachtauto’s rijden onder geen enkel beding genoemde terreinen op.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@composietschutting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar: info@composietschutting.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Op bevestigings-en ijzermaterialen wordt geen garantie gegeven. Het gebruikte schroefmateriaal is van rvs, echter is er een groter percentage koolstof toegevoegd zodat de rvs schroeven niet kunnen breken bij uitzetten en krimpen van composiet materiaal. Doordat er een groter percentage koolstof is toegevoegd kan er oxidatie op het RVS voorkomen.

Schade

Heeft u schade geconstateerd bij aflevering? Dan dient dit binnen 48 uur aan ons gemeld te worden na ontvangstdatum van bestelling, via een email naar info@composietschutting.nl
Stuur hierbij duidelijke foto’s op van de schade en vermeldt uw bestelnummer.

De waardering van www.composietschuttingalteveer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.